Send en ballon – ballongaver

Send en flot folieballon med en personlig hilsen til modtageren.
Hvorfor sende blomster, når der kan sendes en flot ballon, som svæver op af kassen når den åbnes, og så med din helt egen personlig hilsen.En sjov, anderledes og overraskende hilsen, som helt sikkert til give det største smil og skabe glæde hos modtageren. Sig tillykke på en anderledes måde.

Vi pakker din ballon og hilsen i en flot kasse, og sørger for at den bliver leveret på dagen. Dog ikke levering på Lørdage, søndage og helligedage. Skal ballonen bruges i weekenden, sætter vi et “må først åbnes på Søndag” skilt på kassen.

Send en ballon kan bruge ved alle begivender, børnefødselsdage, barnedåb, baby shower, årsdage og alle andre anledninger. Vores flotte folieballoner holder længere end en buket blomster, og kan svæve i flere uger, og spreder glæde og smil.

Se vores flotte udvalg af folieballoner, vælg den I synes op, lav en hilsen til modtageren og vi sørger for pakning og forsendelse. Bestil inden kl. 14 og vi sender samme dag, alle hverdage.

Din personlig hilsen skrives i kommentarfeltet, når du udfylder kundeoplysninger og modtageroplysninger, udfyldes også leveringsdatoen for ballonen.

Vigtigt om Send en ballon – Ballongaver

  1. Vi levere “Send en ballon” med GLS  mandag til fredag (levering er ikke mulig lørdag, søndag og helligdage).
  2.  Bestil senest kl.  14.00 på en hverdag, så bliver din “Send en ballon” sendt samme dag til levering næste hverdag.
  3. Notere i datofeltet ønskede dato for levering, så sender vi pakken dagen før. Skal pakken bruges på en lørdag, søndag eller helligdag, bliver pakken sendt, til modtagelse på hverdagen før, og vi sætter en label på med “må først åbnes den…….”
  4. 99% af alle pakker er fremme dagen efter de er afsendt.
  5. Er der ingen hjemme når GLS kommer kan pakken hentes i nærmeste GLS pakkeshop.
  6. Ballongaver – “Send en ballon” leveres kun til modtagere i Danmark – vi kan desværre ikke levere til Færøerne eller Grønland.

 

Start typing and press Enter to search